Over ons

We care about results


Guided by expertise gained over 20 years of achieving success for clients, we practice with passion and strategic focus on the future.

Leer meer

A solution for
every need


We see our role as that of a legal partner responsible for constantly finding practical and pragmatic solutions that are adapted to our clients' needs.

Ontdek meer

ons Team werkt

samen aan de groei van uw bedrijf 

Davy Renckens, COO

Davy houdt van het aangaan van uitdagingen. Met zijn jarenlange ervaring als Commercieel Directeur in de software-industrie, heeft Davy het bedrijf geholpen om te komen waar het vandaag staat. Davy behoort tot de beste denkers.
Oprichter en chief visionair, Tony is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt zijn handen vol door mee te werken aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantervaring.  

Anja Siodlazeck, CEO

Oprichter en hoofdvisionair, Anja is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij houdt ervan om haar handen vol te hebben door deel te nemen aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantenervaring.Oprichter en hoofdvisionair, Anja is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij houdt ervan om haar handen vol te hebben door deel te nemen aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantenervaring.

Alex Verbeek, CCRO

Alex Verbeek heeft een rijke achtergrond in klantenservicemanagement en heeft een cruciale rol gespeeld in het opbouwen van sterke klantrelaties bij verschillende vooraanstaande technologiebedrijven. Met een passie voor klanttevredenheid en een diepgaand inzicht in de behoeften van de klant, brengt Alex een schat aan ervaring en kennis naar Offirent.

Sofie Martens, CIO

SofiE Martens heeft een achtergrond in engineering en technologiemanagement. Met meer dan 12 jaar ervaring in de tech-industrie, heeft Sofia een reputatie opgebouwd als een vooruitstrevende denker en leider in innovatie. Ze heeft bijgedragen aan talrijke succesvolle projecten die zich richten op het verbeteren van technologische processen en het implementeren van cutting-edge oplossingen.

Emma Jacobs, CDO

Emma Jacobs heeft een sterke achtergrond in digitale media en online marketing. Met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale sector, heeft ze gewerkt met zowel startups als grote ondernemingen om hun online aanwezigheid te versterken en digitale strategieën te implementeren.Emma Jacobs heeft een sterke achtergrond in digitale media en online marketing. Met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale sector, heeft ze gewerkt met zowel startups als grote ondernemingen om hun online aanwezigheid te versterken en digitale strategieën te implementeren.

Thomas De Vries, Operationeel

Thomas De Vries, met meer dan 20 jaar ervaring, is de meest doorgewinterde medewerker bij Offirent. Hij begon zijn carrière in de industrie als technicus en heeft zich opgewerkt tot de positie van ploegbaas. Thomas staat bekend om zijn diepgaande kennis van operationele processen en zijn ongeëvenaarde vaardigheden in teammanagement.
Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.