ons Team werkt
samen aan de groei van uw bedrijf

Anja Siodlazeck, CEO

Oprichter en hoofdvisionair, Anja is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij houdt ervan om haar handen vol te hebben door deel te nemen aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantenervaring.

Davy Renckens, COO

Davy houdt van het aangaan van uitdagingen. Met zijn jarenlange ervaring als Commercieel Directeur in de software-industrie, heeft Davy het bedrijf geholpen om te komen waar het vandaag staat. Davy behoort tot de beste denkers.

Alex Verbeek, CCRO

Alex Verbeek heeft een rijke achtergrond in klantenservicemanagement en heeft een cruciale rol gespeeld in het opbouwen van sterke klantrelaties bij verschillende vooraanstaande technologiebedrijven. Met een passie voor klanttevredenheid en een diepgaand inzicht in de behoeften van de klant, brengt Alex een schat aan ervaring en kennis naar Offirent.

Sofie Martens, CIO

Sofia Martens heeft een achtergrond in engineering en technologiemanagement. Met meer dan 12 jaar ervaring in de tech-industrie, heeft Sofia een reputatie opgebouwd als een vooruitstrevende denker en leider in innovatie. Ze heeft bijgedragen aan talrijke succesvolle projecten die zich richten op het verbeteren van technologische processen en het implementeren van cutting-edge oplossingen.

Thomas De Vries, Operationeel

Thomas De Vries, met meer dan 20 jaar ervaring, is de meest doorgewinterde medewerker bij Offirent. Hij begon zijn carrière in de industrie als technicus en heeft zich opgewerkt tot de positie van ploegbaas. Thomas staat bekend om zijn diepgaande kennis van operationele processen en zijn ongeëvenaarde vaardigheden in teammanagement.

Emma Jacobs, CDO

Emma Jacobs heeft een sterke achtergrond in digitale media en online marketing. Met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale sector, heeft ze gewerkt met zowel startups als grote ondernemingen om hun online aanwezigheid te versterken en digitale strategieën te implementeren.

Sluit Je Aan Bij Ons Team
Ontdek Nieuwe Kansen bij Offirent

Ondek alle jobs

Bouw mee aan de toekomst van innovatieve zakelijke dienstverlening. Wij zoeken altijd nieuw talent om ons team te versterken en samen grenzen te verleggen.

Chief executive officer

Als CEO van Offirent stuurt u de bedrijfsstrategie, inspireert u innovatie en leidt u naar groei en succes,  u motiveert medewerkers en u trekt klanten aan.


Medewerker Inbound

Medewerker Inbound is verantwoordelijk voor het efficiënt en klantvriendelijk afhandelen van binnenkomende vragen en verzoeken.